utorak, 12. maj 2020.
DONIRANE ZAŠTITNE MASKE PREDŠKOLSKOJ USTANOVI ČAROLIJA
DONIRANE ZAŠTITNE MASKE PREDŠKOLSKOJ USTANOVI ČAROLIJA

Kompanija „Eko unija SN" iz Beograda donirala je pakete humanitarne pomoći Predškolskoj ustanovi „Čarolija" iz Vršca i time olakšala posao svim zaposlenima u vršačkim vrtićima koji počinju sa radom u ponedeljak, 11. maja. U paketima je 1.200 zaštitnih maski. Donaciju je uručio Aleksandar Milović, vlasnik i direktor preduzeća „Eko unija SN" a u ime Grada Vršca istu je primila gradonačelnica grada Vršca Dragana Mitrović i direktor predškolskih ustanova „Čarolija" Emilija Dangubić. „Ja bih, pre svega, volela da se zahvalim na donaciji „Eko uniji" iz Beograda koja je donirala vršačkoj predškolskoj ustanovi „Čarolija" zaštitnu opremu. Moram da kažem da je interesovanje roditelja za boravak dece u predškolskim ustanovama veoma veliko, preko 130. dece se prijavilo da od ponedeljka, počinje da boravi u predškolskim ustanovama.

Svi radnici i vaspitači, ali i svo drugo pomoćno osoblje u predškolskoj ustanovi „Čarolija" testirani na Korona virus, tako da roditelji mogu da budu mirni i da od ponedeljka slobodno ostave svoju decu u vršačke vrtiće.", rekla je Gradonačelnica Grada Vršca Dragana Mitrović. „Ja mogu odgovorno da vam kažem da su zaista svih 36 parametara ispunjeni, čak i više od toga, jer smo jako obazrivi i ne želimo da napravimo nikakvu grešku jer su u pitanju deca. Na ulazu će biti medicinska sestra koja radi na preventivi, koja će meriti temperaturu i deteta i roditelja, prolaziće se kroz dezobarijeru i u jednom momentu će moći da udje samo tri roditelja sa troje dece.

Oni će se brzo spremiti i onda će ući sledeći troje, tako da molimo roditelje da budu strpljivi, jer sve ovo što radimo, radimo za dobro dece," rekla je direktorka predškolske ustanove „Čarolija" Emilija Dangubić. „Ja bih, pre svega, volela da se zahvalim na donaciji „Eko uniji" iz Beograda koja je donirala vršačkoj predškolskoj ustanovi „Čarolija" zaštitnu opremu. Moram da kažem da je interesovanje roditelja za boravak dece u predškolskim ustanovama veoma veliko, preko 130. dece se prijavilo da od ponedeljka, počinje da boravi u predškolskim ustanovama.

Svi radnici i vaspitači, ali i svo drugo pomoćno osoblje u predškolskoj ustanovi „Čarolija" testirani na Korona virus, tako da roditelji mogu da budu mirni i da od ponedeljka slobodno ostave svoju decu u vršačke vrtiće.", rekla je Gradonačelnica Grada Vršca Dragana Mitrović. „Eko unija SN" je za vreme vanrednog stanja donirala pakete pomoći bolnicama u Požarevcu, Novom Sadu, Kosovskoj Mitrovici, Zemunu, Pančevu, „Dr Dragiša Mišović" i Bežanijska kosa u Beogradu i Domu zdravlja na Vračaru, kao i drugim zdravstvenim ustanovama. Do sada je uručeno oko 12.000 zaštitnih maski i 1.600 kompleta posteljina, a sada nastavlja sa donacijama vrtićima.

 

https://www.facebook.com/GradVrsac/photos/?tab=album&album_id=3009721752408550

Ostavite svoj komentar:
Ime:
Email:
Komentar:
Upišite brojeve::
 • banner-eVrtic.jpg
 • banner-Covid19.jpg
 • banner_Uvid
 • Podrška socijalnoj inkluziji Roma u Vršcu
 • komasacijaLAT.jpg
 • informator
 • banner_prenos
 • Portal bezbednosti saobracaja
 • E uprava
 • Registracija stambenih zajednica
 • Registracija stambenih zajednica
 • Objedinjena procedura
 • LAP